STUDENT

Zet je kennis, ideeën en talent om in actie.

Namens WIJS doen studenten (afstudeer)onderzoek, voeren ze projecten uit in de beroepspraktijk en geven ze persoonlijk advies aan wijkbewoners. Wij vinden dat de beroepspraktijk de beste leerschool is voor studenten. Bij WIJS dus geen theoretische casussen, maar échte opdrachtgevers, écht praktijkonderzoek en eindproducten die écht in gebruik genomen kunnen worden!

Begeleiding en samenwerking

Tijdens het uitvoeren van opdrachten kunnen studenten altijd terugvallen op begeleiding van docenten en overleg met experts uit het werkveld. Studenten die stagelopen of afstuderen bij WIJS vormen samen een multidisciplinair team waarbinnen iedereen elkaar helpt vanuit zijn of haar eigen studiegebied. Zo hebben we elk semester een nieuwe groep studenten vanuit allerlei opleidingen, zoals Toegepaste Psychologie, Social Work, Communicatie, Bedrijfseconomie en Rechten.

Meedoen

Nieuwsgierig wat jij voor de stad kan betekenen? We bieden elk semester een aantal gevarieerde stage- en afstudeeropdrachten aan. Daarnaast kun je bij WIJS ook werken aan je CV, door te solliciteren naar een plekje bij één van de steunpunten. Staat jouw opdracht er niet tussen? Wij staan altijd open voor goede ideeën! Stuur een mailtje naar info@wijsgroningen.nl met jouw idee of loop binnen bij WIJS en wij gaan graag het gesprek aan.

Stage- en Afstudeeropdrachten