Bewoner

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij vragen die u niet zomaar weet op te lossen, wilt u advies of lijkt het u leuk om als bewoner of groep bewoners samen te werken met studenten? Dan kunnen wij u verder helpen. Bij WIJS zijn vijf dagen per week studenten aanwezig om u te ondersteunen met uw vragen of om ideeën met u te bespreken.

Ondersteuning

Bij WIJS hebben we specialistische ondersteuning onderverdeeld in steunpunten, waar studenten van één studierichting samenwerken, bijvoorbeeld aan juridische of financiële vraagstukken. Wanneer we een vraag niet direct kunnen beantwoorden, dan sturen wij deze door naar één van onze steunpunten. Studenten van de steunpunten houden op verschillende tijdstippen spreekuren voor bewoners. Klik hier(/steunpunten) voor een overzicht van alle steunpunten van WIJS en meer informatie over de spreekuren.

Organiseren
Naast advies organiseert WIJS in samenwerking met lokale initiatieven allerlei activiteiten. Ook u kunt misschien wel samenwerken met studenten aan het opzetten van projecten of activiteiten in de buurt! Als u ideeën heeft voor uw straat, buurt of wijk, dan bent u altijd van harte welkom in het pand van WIJS in Paddepoel om met ons uw ideeën te bespreken.

3024
Studenten
176
Projecten
11529
Koppen koffie
Wij vinden het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben we een privacyverklaring opgesteld.
Onze privacyverklaring leest u hier