HET VERBINDEN VAN

Student en samenleving

null

Ik ben Student

Bij WIJS krijg je als student de mogelijkheid om je kennis, ideeën en talent om te zetten in actie.

null

Ik ben Bewoner

Bij WIJS zitten vijf dagen per week studenten voor u klaar om u te ondersteunen bij kleine en grote vragen.

null

Ik ben Opdrachtgever

WIJS is altijd op zoek naar goede ideeën, samenwerkingen en uitdagende opdrachten die studenten gratis kunnen oppakken.

Wat is WIJS?

Student en samenleving verbinden, dat is de gedachte achter Wijk Inzet door Jongeren en Studenten. Bij WIJS geloven we dat iedereen van elkaar kan leren! Studenten zetten zich namens WIJS op allerlei vlakken in, voor en met inwoners van Groningen. Op deze manier doen studenten praktijkervaring op en dragen ze bij aan de stad. WIJS heeft verschillende steunpunten waar Groningers terecht kunnen met vragen. Bij WIJS kan er ook altijd een praatje worden gemaakt of kan jij je verhaal kwijt, er is altijd wel een luisterend oor. Elk jaar zijn er nieuwe interessante projecten die door WIJS worden uitgevoerd in de omgeving van Groningen. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij iets betekenen voor de stad Groningen of wil jij je verhaal kwijt? Kijk dan wat WIJS voor jou als student, inwoner of opdrachtgever kan betekenen!

0
Projecten
0
Studenten
0
Koppen koffie

Het laatste nieuws

Bij WIJS en in Groningen gebeurt er een hele boel. Elke dag zijn de studenten, inwoners en opdrachtgevers bezig met nieuwe projecten en onderzoeken. Bij het nieuws kan je tips, interessante onderwerpen en projecten terug vinden die jou verder kunnen helpen! Hieronder kan je het laatste WIJS nieuws lezen.

Projecten

Hier zie je een aantal van de afgeronde projecten van WIJS. Elk jaar is WIJS weer bezig met projecten die iets betekenen voor de stad en inwoners uit Groningen. Heb jij als student, vrijwilliger, opdrachtgever of bewoner ideeën voor nieuwe projecten of wil je graag meehelpen ? Neem dan contact met ons op!

Linkedin WIJSWIJS TwitterWIJS FacebookWIJS Instagram