Student

Ben je enthousiast en werk je graag in een dynamische omgeving met studenten van verschillende opleidingen, dan biedt WIJS verschillende stage- en afstudeeropdrachten. Hieronder vind je het huidige aanbod aan stage- en afstudeeropdrachten voor een aantal opleidingen. Ook voor andere opleidingen zijn er voor afstudeerders mogelijkheden. In overleg kan er naar een passende opdracht worden gezocht. Vind jij WIJS een interessante organisatie om je stage of afstudeeropdracht voor te vervullen? Stuur ons een mail met jouw CV en motivatie, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Word vrijwilliger bij het juridisch steunpunt van WIJS!

Bij WIJS werken studenten van verschillende rechtenopleidingen samen binnen het Juridisch Steunpunt.  Het Juridisch Steunpunt ondersteunt bewoners met juridische vragen door advies te geven en door mee te helpen met het opstellen van juridische stukken.
Ben je enthousiast en wil je jezelf verder ontwikkelen in een praktijkomgeving? Neem dan contact met ons op! De volledige vacature vind je hieronder

Word vrijwilliger bij het juridisch steunpunt van WIJS!

Word vrijwilliger als (toegepaste) psychologiestudent bij WIJS!

Bij WIJS werken studenten van verschillende opleidingen om Stadjers te ondersteunen. WIJS krijgt regelmatig verzoeken van bewoners of organisaties om persoonlijke ondersteuning te bieden aan verschillende doelgroepen. Ben je enthousiast  en wil je jezelf verder ontwikkelen in een praktijkomgeving? Neem dan contact met ons op!  De volledige vacaturetekst vind je hieronder.

Word vrijwilliger als (toegepaste) psychologiestudent bij WIJS!

Afstudeeronderzoek Bedrijfskunde: Implementatie Governance model WIJS

WIJS bestaat inmiddels drie jaar en het team van WIJS is in korte tijd uitgegroeid van drie naar negen leden. Om te kunnen blijven groeien zal WIJS moeten professionaliseren. Dat betekent ook dat er gekeken moet worden naar een goede manier van bestuur. Bedrijven en stichtingen maken hiervoor vaak gebruik van een vaste governance code, maar WIJS classificeert niet als stichting of bedrijf, wat het lastig maakt om aan te sluiten bij een passende code. Daarom is WIJS op zoek naar een passend model met concrete adviezen, die de bedrijfsvoering efficiënter maken.

Ben je enthousiast en wil je jezelf verder ontwikkelen in een praktijkomgeving? Neem dan contact met ons op! De volledige vacature vind je hieronder:

Volledige afstudeeropdracht Bedrijfskunde: Governance model voor WIJS

Afstudeeronderzoek Human Resource Management: Instroom – doorstroom – uitstroom

WIJS heeft met veel studenten te maken die zich inzetten door het doen van onderzoek, het uitvoeren van activiteiten of het geven van advies. Hierin speelt ook de HRM-cyclus een belangrijke rol.  WIJS heeft dit nog niet goed op papier staan. WIJS wil ook graag meer inzicht krijgen in deze HRM-cyclus en mogelijke verbeterpunten hierin.

Ben je enthousiast en wil je jezelf verder ontwikkelen in een praktijkomgeving? Neem dan contact met ons op! De volledige vacature vind je hieronder:

Volledige afstudeeropdracht HRM: Cyclus instroom - doorstroom - uitstroom
3024
Studenten
176
Projecten
11529
Koppen koffie
Wij vinden het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben we een privacyverklaring opgesteld.
Onze privacyverklaring leest u hier