Afstudeerstage – Monitoren leefstijl programma

Wijk
Groningen
Opleiding
Communicatie
Jaar
2024/2025

WIJ Groningen werkt in één van hun projecten met een leefstijl programma dat wordt uitgevoerd door vrijwillige leefstijladviseurs. Bewoners worden middels dit programma bijgestaan in hun zoektocht naar een gezondere leefstijl. Maar, WIJ Groningen weet eigenlijk nog niet goed wat de impact van hun programma is. 

Opdrachtomschrijving

WIJ Groningen zou dat heel graag gemonitord zien en hierover een advies ontvangen. Er zijn veel contactgegevens van oud-deelnemers, dus er kan met terugwerkende kracht een impact meting gedaan worden. Er kan daarnaast een bepaalde periode meegelopen worden met verschillende adviseurs om op die manier informatie laten verzamelen.

Voor de Voeding en Diëtetiek studenten: Er kan worden aangesloten bij het studententeam van WIJ Groningen waardoor het mogelijk is om mee te draaien in de praktijk en aan de verschillende competenties te werken.

Wie zoeken wij?

Aanbod vanuit WIJS

WIJS (Wijk Inzet door Jongeren en Studenten) is een samenwerkingsorganisatie die werkt aan verbinding tussen studenten en andere inwoners van Groningen. Namens WIJS doen studenten: onderzoek, geven ze advies vanuit hun vakgebied en organiseren ze allerlei activiteiten voor en met andere bewoners van Groningen. Je kan ons zien als een tussenpersoon tussen jou en de opdrachtgever. Zo dragen de studenten hun steentje bij aan Groningen en leren zij op hun beurt van stad en haar bewoners. Want iederéén kan van elkaar leren. Bij WIJS ben je onderdeel van een leernetwerk bestaande uit: andere studenten, professionals en docenten en heeft ruim aanbod met allerlei activiteiten.

Werk je graag in een dynamische omgeving samen met studenten van verschillende opleidingen en ben je maatschappelijk betrokken? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar info@wijsgroningen.nl.

Delen: